Akuttandläkare i Stockholm – snabb hjälp när du behöver

Om du söker hjälp av en akuttandläkare i Stockholm, har du troligen fått en skada på en tand som akut måste åtgärdas. Eller också har du fått en kraftig smärta i munnen och behöver lindring fort.

Det är fantastiskt att munnen klarar sig så bra som den gör, med tanke på alla vassa gafflar, och kanske även knivar, som du sticker in varje dag. Maten du tuggar kan vara mycket hård eller innehålla vassa delar, som fiskben. Och kanske slarvar du med tandvården då och då? När du somnar på soffan på fredagskvällen eller när du är extra trött på måndagsmorgonen före jobbet, till exempel. Men även om du är en skötsam person som tar hand om dina tänder nogsamt, kan du komma i behov av akuttandvård i Stockholm.

Besök hos en akuttandläkare

När du behöver hjälp av en akuttandläkare, börjar du med att ta kontakt för att beskriva dina besvär. Därefter får du besked på om tandläkaren bedömer att dina besvär är akuta eller ej. Har du tur i oturen, och är i akut behov av en tandläkare under dagtid mitt i veckan, kan det hända att du får en akuttid hos din ordinarie tandläkare. I annat fall får du träffa en akuttandläkare som snabbt, men noggrant, ser över ditt bekymmer. Det kan emellertid vara så att du endast får en provisorisk åtgärd utförd. Detta eftersom det är viktigt att besöket går snabbt, så att många patienter kan få hjälp.

20 Jul 2021

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.