Akuttandläkare med jour i Stockholm

Vården hos en akuttandläkare ska vara så tillgänglig som möjligt och ske under så stor del av veckans timmar som möjligt. Här kommer tips på hur du kan hitta tandvård när du behöver den akut.

Är du i behov av en akuttandläkare i Stockholm? Gör en enkel sökning på: akut tandvård i Stockholm. På så vis kan du snabbt hitta precis det du söker. Kanske är du i behov av akut tandvård under dagtid på en veckodag, eller också behöver du hitta en akuttandläkare som har jour. I det senare fallet kan något ha hänt med dina tänder under helgen eller sent en kväll.

Det kan också vara så att du inte får tag i en akuttandläkare under normal arbetstid och vill slippa många, långa timmar med smärtor och problem innan din ordinarie tandläkare har tid för ett besök.

Lätt att hitta rätt akuttandläkare

När du är i akut behov av tandvård är det viktigt att det är lätt att hitta en akuttandläkare som kan hjälpa dig. Hjälpen ska bara vara en enkel sökning bort, eller ett kortare samtal. Tänk på att kontakta någon som finns nära där du befinner dig. Det gör att du snabbt kan åka till besöket, och slipper plågas mer än nödvändigt. Är det en tandläkare som har jour så kan du bli ombedd att komma inom mycket kort tid. Du får emellertid räkna med att det endast är provisoriska åtgärder som kommer att utföras hos akuttandläkaren. Därefter får du boka tid hos din ordinarie tandläkare.

29 Jul 2021

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.