Drömmer du om en fylligare rumpa?

Vi föds alla olika och får med oss olika genetiska förutsättningar. Det är härligt då det är detta som gör oss unika, men det kan även innebära vissa problem för den enskilde individen. De flesta av oss drömmer om att förändra någonting på våra kroppar; vi har alla områden som vi är mer- eller mindre nöjda med.

I vissa fall så kan man träna och kämpa för att förändra - exempelvis genom att få större armar eller en plattare mage - men vissa kroppsdelar kan vara betydligt svårare att komma till bukt med.

Rumpan är en typiskt sådan och det handlar också om en kroppsdel som ofta hamnar i fokus - i synnerhet för kvinnor. Har man en smalare rumpa så vill man ofta få den fylligare, har man en lite större rumpa så vill man ofta få den mindre - eller åtminstone med tydligare konturer.

Vad gäller rumpan så är det inte bara att gå ner till gymmet och sätta igång med utfallssteg, benböj och höftlyft. Det ger resultat förvisso och man blir definitivt starkare - men det är svårt att nå hela vägen. Lyckligtvis så finns det andra metoder och hjälpmedel som kan ge dig exakt den rumpa du drömmer om: ett rumplyft är en av de absolut bästa.

Före-och efter-bild på rumpa

Ett rumplyft ger ett perfekt resultat

Ett rumplyft innebär att man opererar in implantat i skinkorna och där dessa fyller ut och ger volym. Det tar ofta några veckor innan full effekt uppnås; musklerna måste hitta ett samspel med implantaten som därefter börjar forma sig efter patientens muskulatur. Vid ingreppet så kommer kirurgen att forma och konturera implantaten så att det ser bra ut, men full effekt nås alltså först efter några veckor - och då handlar det om en effekt som också håller över tid.

Ett annat alternativ är att man injicerar fett som kommer från en annan del av kroppen. Det ger således två flugor i en smäll. Är du lite fylligare så kan du alltså välja ett rumplyft med denna metod och A) bli av med fett från exempelvis mage eller lår och B) på köpet få en fylligare rumpa. Det är något som verkligen är tilltalande.

Är du intresserad av ett rumplyft?

Det man måste vara medveten om är att ett rumplyft är ett avancerat ingrepp där du som patient kommer att bli sövd. Operationen tar ungefär två timmar och det kommer att kräva en tids konvalescens - räkna med att du får vila rumpan och inte sitta i åtminstone fem dagar. Därtill ska du undvika hård träning under några veckor.

En annan viktig detalj är att undersöka om du är en lämplig kandidat för ingreppet. Alla passar inte. Om du röker eller tar vissa mediciner så kan du definitivt ha svårare att se ett rumplyft bedömas som lämpligt för dig. Det är därför den initiala konsultationen är så viktig. Där träffar du den kirurg som ska utföra ingreppet och går igenom din medicinska historia, dina förväntningar och där förklaras också ingreppet närmare. Passar du för ett rumplyft och bedöms som en lämplig kandidat så är det definitivt ett ingrepp som kommer att göra skillnad och ge dig den rumpa du drömmer om.

Läs mer om rumplyft: https://www.rumplyft.nu/

14 Jan 2020

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.