Fånga dagen hos tandhygienist i Solna

Vad är viktigast i Solna, tandläkare eller tandhygienist? Tandläkaren säger du? Fel! Tandläkarens roll är att åtgärda problem som uppstått. Tandhygienisten ser till att du inte får några.

Det allra viktigaste för dina tänder är att du själv sköter dem ordentligt hemma. Varje dag. Tandborstning morgon och kväll och tandtråd en gång om dagen ska vara en självklarhet för alla som har tänder kvar att ta hand om. Att laga hål efter kariesangrepp eller få stopp på begynnande tandlossning kan vara både dyrt och plågsamt. Det är betydligt bättre att försöka undvika att få några problem med tänderna över huvud taget. Boka in en behandling hos en tandhygienist i Solna om du misstänker att du inte varit så noggrann framför badrumsspegeln som du kanske borde ha varit.

En tandhygienist ska coacha och peppa

Hos tandhygienisten får du en professionellt grundlig rengöring av dina tänder. Helt enkelt en perfekt utgångspunkt för en nystart för din egen tandskötsel. En riktigt bra tandhygienist undviker alla pekpinnar och ger dig pepp och inspiration för att verkligen börja ta hand om dina tänder. På sätt och vis kan du se tandhygienisten som en tandcoach. Någon som både lär ut korrekta tekniker och stöttar dig i det som faktiskt är en av dagens viktigaste uppgifter. Och det är aldrig för sent. Oavsett hur mycket du misskött dina tänder tidigare har du alla livets dagar kvar att borsta och tandtråda. Det förflutna kan du inte ändra på, men dagen i dag har du i din hand. Precis som tandborsten.

21 Oct 2021

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.