Företagshälsovård i Uppsala erbjuds till alla företag i staden

Vill du ha företagshälsovård i Uppsala ska du ta kontakt med andra företag som har det som specialitet. Då kan du erbjuda din personal förebyggande tekniker och allmänt bra hälsa.

Företagshälsovård i Uppsala har blivit alltmer populärt, liksom det är på andra ställen i landet. Att kunna erbjuda sin personal en kvalificerad, förebyggande insats mot ohälsa kan ju inte vara annat än bättre än bäst för alla parter. Du som företagare har personal som är på jobbet istället för sjuka eller sjukskrivna. Detta innebär produktivitet och ett härligt team som arbetar tillsammans utan att alltid behöva sakna någon. Du som arbetstagare slipper ligga hemma och vara sjuk på grund av diverse olika anledningar. Genom att få lov att tala med läkare och sjuksköterskor när det behövs kan du skapa dig en tillvaro som går ut på att hålla dig frisk och kry.

Företagshälsovård skapar alltid en bra situation för alla inblandade

Företagshälsovård är ett sätt att ta hand om hela människan. Det kan handla om att du behöver tala med en psykolog och räta ut ett eller annat frågetecken som spökar i ditt liv. Det kan även röra sig om att få slappna av ordentligt med lite massage. Du har kanske ett stillasittande eller tungt jobb då nacke och axlar spelar en stor roll. Då är det lätt hänt att kroppen blir stel. Friskvård är en bra väg mot hållbar hälsa. Det gäller ju såklart både i privatlivet och på din arbetsplats.

6 Mar 2022

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.