Fullt med fukt gör huden glad

Dags att ta hand om alla rynkor? Vill du ha en mer ungdomlig approach? Har du funderat på att snygga till looken lite? Söker du hjälp för slapp hud och fina rynkor? Vad finns det i fillers?

En filler innehåller något som heter hyaluronsyra. Den fräschar upp och återfuktar din hud på ett fantastisk sätt. Genom att spruta in detta kroppsegna ämne i huden hjälper det den att hålla sig smidig och spänstig. Men det går också att förstora delar av kroppen. Nog har man sett en del av det i media. Kända artister som förstorar sina läppar och även andra ädlare delar.

Skulle du vilja ha lite större läppar är det bara att boka tid för en filler. Det finns många företag som sysslar med den här typen av injektioner och det vanligaste är att man har personal med en adekvat utbildning. Till exempel sjuksköterska. Men du kan också välja att utbilda dig till certifierad injektionstekniker. Så gillar du att hjälpa människor och göra dem lite vackrare och gladare kan detta vara jobbet för dig. Viktigt är att du har fingertoppskänsla då du ska hantera områden i nervbanorna.

Lite fakta om hyaluronsyra

En viktig funktion som hyaluronsyran har är att den fungerar som stötdämpare i broskvävnad. Den har en otrolig förmåga att ta upp vatten och behålla den fukten. Den används som bärare när man behöver transportera levande celler. Syrorna är helt biokompatibla och blir därför en viktig och intressant produkt i hudvård och medicinsk hantering. Gelen består av små tredimensionella nätverk. Dessa nätverk har som uppgift att hålla ihop både kemiska och fysiska så kallade tvärbindningar.

Skillnad mellan botox och fillers

Botox är ett litet protein som sprutas in i kroppen. Det är väldigt avslappnande för musklerna och används för att paralysera dem, och då ser man konstigt nog avslappnad ut. Vilket gör att rynkorna slätas ut. Apelsinhud och sura mungipor försvinner på ett kick. Men det varar inte för evigt. Du får helt enkelt upprepa proceduren var tredje månad.

Fillers är mer till för dig som vill skapa något du inte hade från början. Fylligare läppar är ett sådant exempel. Du skapar helt enkelt fram en helt ny profil. Kan modulera och ändra tills du är nöjd. Men det kostar på. Inte bara för plånboken och dina surt förvärvade ekonomiska tillgångar. Det kostar på för kroppen att utsättas för den här typen av behandling. Läs mer om fillers på denna sida: https://www.fillersgöteborg.com

29 Oct 2020

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.