Klättring i Göteborg är riktigt roligt

Håller du på med klättring i Göteborg vet du att man kan ha väldigt roligt under tiden man utövar det. Hur många gånger har du inte halkat och börjat skratta?

Visst krävs det att man håller sig allvarlig när man klättrar. Det är viktigt att inte slarva för då kan man kanske skada sig. Att klättra kräver motivation och koncentration. En viss del beslutsamhet och envishet är heller inte att förakta. Men hur det än är kommer du tappa fotfästen mer än en gång. Då gäller det att ha självdistans och kunna skratta.

Att bli skrattad åt är varken roligt eller meningen, men att kunna skratta åt sig själv när man gör misstag eller är så trött så ingenting funkar, det är en helt annan sak. Du som aldrig provat att klättra kanske skulle vilja ta och gå en klätterskola under en period. Det finns för alla åldrar.

Klättring i Göteborg är till för alla som vill

Det finns knappt någon åldersgräns för dig som vill prova på klättring i Göteborg. Är du riktigt liten måste det nog specialsys en lektion för dig då du också måste ha med en vuxen som kan klättra. Vill du gå på klätterskola ihop med andra i din åldersgrupp kan du börja redan vid sju. Det är ju buskul!

Du som är äldre är lika välkommen som de som är lite yngre. Det är ju bara du själv som kan avgöra om du är i tillräckligt god form för att få ut något av din klättring. Mottot för en anläggning av det här slaget är ju att alla som vill ska få lov att prova på hur det är att klättra.

6 May 2023

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.