Köpa förlovningsringar

Är priset viktigt? För vissa människor är det det. Men för många är själva handlingen att skaffa förlovningsringar och utöva en liten ceremoni viktigast.

Richard och Eva hade varit tillsammans i ett år och ville ta nästa steg. Båda var seriösa när det kom till förlovningen. Det var inte bara något man gjorde. Det skulle vara kärlek på riktigt. Familjen skulle vara med då ringar och några väl valda ord byttes. Nu var det dags, det kände båda två.

Lyckligtvis hade de samma värderingar i det mesta. Så köp av förlovningsringar skulle gå enkelt. Bägge två var eniga om att det inte handlade om att köpa några dyrgripar och Eva hade aldrig varit ett fan av några stora stenar. De fastnade bara överallt. Istället ville de ha enkla, vackra och priset skulle hellre vara lågt än högt.

Perfekta förlovningsringar

De satt hemma vid köksbordet med laptopen framför sig då det var dags att köpa förlovningsring. Båda var överens om silver som hellre fick vara grova och släta, gärna med någon detalj så länge den inte var utstickande. Ingen ville fastna i kläder och annat och förstöra vare sig tyg eller ring.

De sökte och stannade mitt i allt för att fixa fika. När de satte sig ner igen fastnade bådas ögon på skärmen, sedan tittade de på varandra och nickade. Där var två lite bredare ringar i silver. Båda släta med en lite mörkare rand i mitten. En av dem hade små stenar som satt placerade en bit från varandra. De log i samförstånd medan Eva klickade in beställningen och önskade inskriptionen. De skulle bli perfekta.

6 May 2023

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.