När ryggen pajar behöver du en kiropraktor på Östermalm

Kroppen är vårt redskap. Vi behöver ha kroppens fulla funktion och styrka för att klara av livet. När ryggen pajar och värken tar över behöver vi gå till en kiropraktor på Östermalm.

Är du ute efter en kiropraktor på Östermalm som kan hjälpa dig att få ordning på din rygg? En kiropraktor är expert på allt som har med våra ryggar att göra, faktiskt mycket mer än så egentligen. Smärtan som sitter i axlarna kan komma från något helt annat ställe på kroppen än just axlarna. En kiropraktor tar reda på orsaken till smärtan och problemen och hjälper dig att komma till rätta med det. Hos kiropraktorn kan du få dina kotor i ryggen knäckta, men med det menas inte vad det låter som. Med ett enkelt men hårt och bestämt tryck kan en kiropraktor rätta till det som inte står rätt till.

Ryggskott

Vaknar du upp en morgon och känner hur ryggen låser sig? Eller står du lutad över diskmaskinen och känner hur det smäller till i ryggen samtidigt som du inte kan räta upp kroppen? Då kan du ha fått ett ryggskott. De flesta ryggskott läker av sig självt, men ibland kan det bli ett sådant svårt fall att man behöver uppsöka en kiropraktor. Vid ett ryggskott behöver kroppen fortsatt vara i rörelse, men samtidigt vila i bekväma ställningar då och då. De flesta som får ryggskott lägger sig platt och vågar inte röra på sig. Detta kan tvärtemot vad många tror istället förvärra symtomen.

17 Dec 2021

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.