Tandläkare i Bromma har låga priser

Många drar sig för att gå till tandläkaren för att det kan bli dyrt. Därför har man som mål hos tandläkare i Bromma att hålla priserna nere så mycket som möjligt men ha kvar samma kvalitet.

Även om vi har en tandvårdsförsäkring i Sverige så kan det bli dyrt att gå till tandläkaren. Det är mycket utrustning som ska till under besöket och man får personlig hjälp av personalen som jobbar. Men som tandvårdsklinik kan man ändå sträva efter att hålla så låga priser som möjligt.

Det ska vara lätt att gå till tandläkare eftersom det är viktigt att göra det regelbundet. Tar man hand om sina tänder så kan man slippa dyra lagningar eller andra ingrepp. Därför arbetar man väldigt mycket med förebyggande vård hos tandläkare i Bromma.

Det förebyggande arbetet görs framförallt av de välutbildade tandhygienister som finns på mottagningen. De tar bort tandsten, polerar och ger råd om hur man bäst tar hand om sin mun.

Man får alltid samma tandläkare när man kommer på besök

Mottagningen skickar också ut kallelse till sina patienter för regelbunden undersökning. Risken är annars att man glömmer bort att boka tid och man kommer inte ihåg det förrän det blir problem.

När man kommer till sin undersökning får man som patient alltid samma tandläkare. Det gör besöket mer personligt och man vet att man blir väl omhändertagen.

Tandläkare i Bromma har bara toppmodern utrustning och har välutbildad personal som kan göra allt från att ta bort lite karies till att utföra avancerad tandkirurgi.

7 Feb 2022

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.