Tandställningen tillhör det förgångna, välj Invisalign i Malmö

Välj Invisalign i Malmö och få bukt med dina sneda tänder. Behandlingen är hygienisk, smärtfri och du sköter det hela mer eller mindre själv i hemmet. Gör slut med ångesten över dina tänder!

Som ung var du kanske redan utsatt. Var du lite satt och hade lite lätt sneda tänder? Du blev säkert erbjuden tandställning men ville inte ha ännu en sak som kunde utnyttjas av de andra barnen. Nu behöver du inte tänka på det längre. Inte nog med att det inte behövs tandställning för att rätta till sneda tänder längre, Invisalign är snudd på osynligt så att du kan leva ett fullt normalt liv under behandlingstiden. Ta dig till en klinik och få en gratis konsultation för att se om Invisalign i Malmö kan höja livskvalitén för dig.

Invisalign innebär en skräddarsydd behandling

Invisalign är osynliga tandskenor som skräddarsys efter din mun med de modernaste verktygen av specialutbildad personal. På kliniken får du en noggrann undersökning. Dina skenor kommer att skapas efter hur din mun och dina tänder ser ut. Du kommer även att få se resultatet digitalt i förväg. Därefter kommer dina skenor att tillverkas. Invisalign flyttar gradvis på dina tänder så att de hamnar rätt i munnen. Skenorna plockas ut vid måltider och när du borstar tänderna. Du kommer förbi kliniken varannan vecka för att göra en kontroll så att allt går som det ska och för att få nya skenor för att garantera att behandlingen är fortsatt hygienisk.

6 Feb 2022

EN LIVSSTILSBLOGG

Lyxa till det i vardagen med ett hemmaspa, ät underbart god och näringsrik mat och träna för att hålla din kropp i form utan att det blir till ett tvång. Vi ger dig de bästa tipsen kring hur du kan ställa om ditt liv gradvis för att må fint.